torsdag, oktober 18, 2018

Söndag

Skrivet av Lova den 2008-05-18

Det är med veckans avslut gick väl så är. Kanske jag totalt överskattade min egen förmåga eller så har jag bara haft oflyt. Hela förra helgen ägnades åt utomhusaktiviteter såsom att glida omkring på min scooter, picknicka i en slottspark samt allmänt slöande. Varken särskilt mycket sytt eller stickat med andra ord.

Strumpor

Så här framskrider dock min strumpstickning. Eftersom jag inte riktigt förstod mönstret (eller höll med om vissa moments nödvändighet) har jag testat mig fram och fört anteckningar på postit-lappar. Dessa hade av någon märklig anledning försvunnit när det var dags att sticka strumpa två så det har blivit en del omstickande. Bara hälen stickades om tre gånger och det kan ju nästan ta livet av vem som helst. Nu är det bara en lång rakstäcka så är jag i mål och kan med gott samvete beställa mer garn. Bra va?

top
free hit counter