torsdag, oktober 18, 2018

Fredagen den trettonde tydligen

Skrivet av Lova den 2008-06-13

Jag brukar inte ens vara medveten om att det är fredagen den 13 men nu börjar jag undra..

Imorse lyckades jag förlägga nycklarna till min scooter när jag redan var försenad. Jag höll i dem - gjorde något och sedan var de borta. Efter att frusterat rotat igenom större delen av hallen, delar av köket och valda delar av sovrummet hittade jag dem tillslut. Under ett kuvert. I hallen.

Sur och distraherad missade jag ett rödlyse och höll på att köra över en stackars människa. Upprörd av detta misstag gjorde jag en suspekt högersväng och vad ser jag i ögonvrån om inte en polisbil? Som sedan åker efter mig på den raksträcka jag ogillar mest på hela min väg till jobbet.

Sedan när jag kommer susande på cykelbana, där jag absolut inte får köra, ser jag ytterligare en polisbil. Som har parkerat på cykelbanan.

Det börjar bli dags att sluta utmana ödet så jag bestämmer mig för att strunta i att köra mot enkelriktat som jag normalt skulle göra och försöker hitta en alternativ väg ut från villaområdet från helvete.

Jag kör naturligtvis vilse. Tokvilse. Jag kör runt runt och blir bara argare och argare. Hur stort kan ett jävla villaområde vara?

Nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret. Vädret? Ösregn naturligtvis. Köra scooter hem i ösregn blir säkert jättemysigt.

top
free hit counter