torsdag, oktober 18, 2018

Lera och gnäll

Skrivet av Lova den 2008-06-29

Jag har haft en riktig skitvecka om jag får säga det själv. Det roliga är nog att jag inte vet exakt vet vad som har varit så dåligt men jag känner mig sjukt irriterad när jag tänker på den. Tycker att alla har varit elaka, gnälliga, tråkiga och allmänt jobbiga.
För att göra allt ännu värre drabbades jag av värk i nacke och rygg som jag misstänker är stickrelaterad. Där fick man straffet för att man har ett behov av lite kreativitet som från en blixt från en klarblå himmel. Eller något.Lera

Från och till har jag stickat lite på min dragsspelsmösssa men den sista biten har det heller känts bra. Det har varit lite för många småfel som har irriterat mig och efter att funderat hela dagen repade jag upp den. Det måste varit rätt beslut för efteråt kändes det mycket bättre.

Idag har jag dock äntligen varit på Panduro och köpt mer fimolera i massa fina färger. Hade den inte varit så dyr hade jag antagligen köpt fler färger men det här känns betydligt roligare än bara svart och vitt. Jag valde medvetet starka färger så att jag kan blanda med den vita jag har. Det kommer nog bli en och annan stickmarkör under veckan av det. Eller kanske något annat roligt.

top
free hit counter