fredag, oktober 19, 2018

Galenrandiga strumpor

Skrivet av Lova den 2008-11-16

Jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle vara så himla svårt att hitta ett bra självrandande garn. Men det är det ju inte tänker du säkert nu. Jooo, det är det för jag ville absolut inte ha ett sånt där garn som blir spräckligt. Spräckligt gör mig illamående och det är fruktansvärt fult. Jag insåg inte att majoriten av just flerfärgat garn blir spräckligt och inte randigt. Tillslut hittade jag det här garnet hos Garnkorgen och klickade genast hem det. Ganska snart upptäckte jag att det här med att sticka i ett självrandande garn kan vara väldigt roligt och sjukt frusterande. Det var roligt att i början inte veta vilken färg som skulle komma men snart upptäckte jag systemet i det och då blev jag frusterad istället när jag insåg att jag inte skulle få övergångarna precis där jag vile ha dem.

Tanken var att det skulle vara ett bar glida-omkring-hemma på golvet strumpor och precis så blev det också. Jag åker kana på vardagsrummsgolvet som aldrig förr och antagligen är det bara en tidsfråga innan jag brakar rakt in i något..

Det tråkigaste just nu är att det nästan aldrig är ljust i lägenheten. De här bilderna är tagna igår innan jag skulle åka till jobbet vid elva-tiden så där och ljuset är ändå värdelöst. Jag tror bestämt att mer och bättre belysning står på önskelistan inför vintern.

Garnet är Opal och de är stickade på metallstickor 2,5. Mönstret hittade jag på själv under tiden.

top
free hit counter