torsdag, oktober 18, 2018

Första dagen

Skrivet av Lova den 2009-01-12

Idag har jag haft min första dag i skolan. Först hade vi lite upprop och vi fick berätta lite om oss själva. Jag är jättedålig på sånt där, men det var roligt att höra vilka de andra var och vad de hade gjort tidigare. Inte helt otippad är vi bara tjejer i klassen men jag såg att det faktiskt fanns enstaka killar i några andra klasser. Efter en obligatorisk rundvandring och utdelning av material så visade det sig att vi ska sy en kjol, vilket förväntas ta större delen av veckan.

Efter att ha lyssnat på kursupplägget så verkar det som att jag redan kan det mesta inom sömnaden men jag är ju inte lika bra på mönsterkonstruktion och modeteckning så det blir nog bra. Imorgonen ska det dock sys hela dagen men sen kommer annat. På torsdag är vi konstig nog lediga vilket känns lite märkligt första veckan så där. Klassen verkar dock bra och jag tror nog att det kan bli bra det här.

top
free hit counter