fredag, oktober 19, 2018

Stickuppdatering

Skrivet av Lova den 2009-02-09

Om man har läst den här bloggen på sista tiden kan man ju lätt få för sig att jag helt och hållet har slutat sticka. Så är dock inte fallet och det tänkte jag bevisa genom att visa vad jag håller på med just nu. Jag har också ett oavslutat projekt som ska fotas när både dagsljuset och pojkvän är närvarande samtidigt - en riktig utmaning så här års.

Det här är nummer ett av pulsvärmare med fallande löv som finns som gratismönster på Sysidan. Det är ett jätteroligt mönster att sticka och jag tycker att det blir riktigt snygg i rosa om jag får säga det själv.. De kommer gå ovanför armbågen och kommer vara perfekt att ha under min blåa jacka.

Det här är ett märkligt projekt som påbörjades efter att jag bestämde mig för att sticka upp alla konstiga garner jag har samlat på mig under åren. Först tyckte jag att garnet var jättefult, sen började jag gilla det men nu tycker jag att det är fult igen. Det är svårt att se på bilden men det är en nästan färdig cape med flätstickad kant. Jag funderar på att avsluta hela grejen bara för att eller att repa upp det och skänka allt garn (jag har mer än så här) till någon som kanske vill ha det. Svåra frågor.

Det här ska bli en tröja och sen påbörjades så sent som den här veckan. Jag har stickat lite mer sedan jag tog bilden och det känns som att den blir ofantligt bred. När jag mäter på mig själv så går bakstycket så där 3 cm in på vad jag anser vara framsidan på varje sida. Jag är dock envis och fortsätter sticka.. Kanske blir det upprepning, kanske blir det bra.

top
free hit counter