torsdag, oktober 18, 2018

Regn, stickmarkörer och sommarplaner

Skrivet av Lova den 2009-06-14

Nu har det regnat så länge att jag nästan börjat glömma bort hur det känns att inte höra vatten smattra mot fönsterrutorna. Jag tycker att det är mysigt och det ger mig en bra anledning att krypa upp i soffan med te, talbok och en stickning. I väntan på uppdatering om Uppifrånochned-koften passade jag på att göra några stickmarkörer.

Jag har inte berättat det här men jag har bestämt mig för att ta sommarlov i år istället för att jobba. För mig som har jobbat i några år känns det ganska lyxigt och jag har en massa saker jag vill hinna med. Bland annat vill jag träna på att konstruera och sy till andra. Det är en sak att sy till sig själv när man vet vad man vill ha och framför allt så har jag ganska bra uppfattning om vad som funkar till min kropp och vad som inte gör det. Att göra det till andra känns både roligt och ganska läskigt. Utmanande är kanske ordet jag söker.

top
free hit counter