torsdag, oktober 18, 2018

Idag är jag blå

Skrivet av Lova den 2009-09-15

Vissa dagar blir jag helt färgkordinerad utan att tänka på. Klänning har jag sytt för en massa år sedan men jag har inte använt den eftersom den åkte ner hela tiden. Sen upptäckte jag av den sitter så mycket bättre med en tröja under. Konstigt att det ska ta flera år att upptäcka det men så är det ibland.
Den syddes under några sömnlösa nätter under är sommar och är ett sånt plagg som jag blir så imponerad av så här i efterhand.  Jag har nämligen ganska svårt att improvosiera mig fram till något; jag planerar och räknar istället. Men det här klänningen är ett resultat av när allt jag hade tänkt från början gick fel och sen blev det något annat. Därför är jag stolt över den och är glad att jag kan använda den ibland. Med en tröja under.

Stickningen på bilden ska bli en luva med en halsduk. Eller en halsduk med luva, beroende på hur man ser det.

top
free hit counter