torsdag, oktober 18, 2018

Halsduken med luva eller luva med halsduk

Skrivet av Lova den 2009-09-27

Nu har jag stickat en sak som jag för en gångs skull är väldigt nöjd med. Inte så att jag brukar vara missnöjd med saker jag stickar utan mest för att jag inte riktigt vet vad jag ska ha dem till. Det är själva skapandet som jag tycker är roligt - inte ägandet. Men det här är något jag faktiskt tror att jag kommer använda en hel del i vinter. Kanske för att den är så genialt enkelt. Jag har velat ha en sån där sedan jag såg en i en affär för något år sedan och nu har jag en. Från början tittade jag lite på det här mönstret men eftersom stickfasthet och sånt inte var i närheten av att stämma så provade jag mig fram istället.

Eftersom det gick så fort kan jag nog tänka mig att sticka en eller annan till sån här i vinter men först ska jag göra något jag inte har gjort sedan nian - sticka lovikavantar!

top
free hit counter