torsdag, oktober 18, 2018

Det blev ju en tröjklänning också

Skrivet av Lova den 2009-11-21

Jag vet inte om jag har nämt det tidigare men jag försöker använda mig av allt konstigt garn jag har hemma istället för att köpa nytt. Detta akrylgarn, med vissa inslag av mohair och ull hade jag ganska många nystan av så jag tänkte att det nog skulle kunna bli en en ganska lång tröja. Den stickad efter samma princip som koftans kofta men jag väntade med att göra ökningar så att halsen inte skulle bli så fyrkanten. Sen körde jag bara på och det passade hör och häpna på första försöket.

Sen var kanske inte akryl det bästa garnet. Ärmarna har krupit upp en hel del samtidigt som den töjer sig på bredden. Jag gissar att det faktum att jag använda st 7 också kan vara en bidragande orsak. Hur som helst blev den ungefär som jag hade tänkt mig och det är ju alltid roligt.

top
free hit counter