torsdag, oktober 18, 2018

Hej bloggen

Skrivet av Lova den 2009-12-21

För ungefär en månad sen så havererade mitt liv ganska rejält och har fortsätt att vara ganska dysfunktionellt fram till nu. Därför har det varit ovanligt tyst här. Nu har jag jullov och jag har nästan bestämt mig för vad jag vill göra i vår. Det är ju inte helt lätt det här med valmöjligheter, särskilt inte när en del av alternativen kostar så sjukt mycket pengar. Hur som helst tänkte jag berätta lite om vad som har hänt sista tiden.

Fredagen innan lucia (eftersom det var på en söndag i år) kom klassen extra tidigt till skolan och gömde oss i vårt klassrum. Vi hade nämligen en liten överraskning på gång.


Iris var lucia, Mille var pepparkaka, Malin stjärngosse och resten av oss var mer eller mindre traditionella tärnor.


Eftersom vi är textilnördar hade jag på mig min toile-klänning med anteckningar om vilka ändringar som ska göras skriven på. Tittar på man på baksidan hittar man en liten plaggskiss på en jacka också.


Sen bjöd skolan på glögg och peppisar och vi fick mycket beröm för vårt luciatåg.


I brist på riktigt luciakrona så tillverkades en som Maria sen hade på sig resten av dagen.


Och jag kämpade på med min kappa som aldrig tycktes vilja bli klar.

top
free hit counter