torsdag, oktober 18, 2018

Ibland måste man bara göra saker större

Skrivet av Lova den 2010-01-14

Jag tycker att det är lite roligt att leka med propotioner ibland. Bland det finaste jag vet är jättestora knappar och gigantiska rosetter där det kanske egentligen skulle passat bättre med en mindre. Däremot har jag lite fobi för när saker är för små, så där larvigt små. Stort är bättre. Så jag virkade en väldigt stor krage. Mönstret kommer från Väldigt Virkat men jag har virkat med tjock garn och färre rapporter.
Ett tag tyckte jag mest att det kändes som att gå runt med en bordsduk runt axlarna men jag måste säga att jag gillar den mer och mer. Sen värmer den lite också och det är ju verkligen inte helt fel just nu.

Om ni undrar vad jag har i handen så är det är fjärrutlösaren till min kamera. Av så där femtio bilder var det här den bästa. Det säger väl ungefär allt.

top
free hit counter