torsdag, oktober 18, 2018

Vill du köpa garn?

Skrivet av Lova den 2010-01-23


Som har har skrivit tidigare försöker jag använda mig av de garner jag har hemma istället för att köpa nya. Jag stickade ju den vita tröjklänningen av ett garn jag har liggande sedan tidernas begynnelse och den blev ju över förväntan. Men vissa garner kommer jag aldrig använda eftersom jag inte kan komma på något som de skulle passa till eftersom jag inte gillar garnet överhuvudtaget. Det här garnet köpte jag i början av min stickkarriär för jag skulle sticka en tröja av det och jag tror faktiskt at jag gjorde det också men jag repade upp den ganska fort igen, därav de många små nystanden. Sen har det bara legat men kanske finns det någon där ute som gillar grönmelerat garn? Själv gillar jag varken melerat eller grönt så det var ju ett felköp från början. Jag har lite svårt att bedöma vad det här är värt? Det är ju ganska mycket med å andra sidan är det ju akryl så lägg ett bud!

SÅLT


Det är precis samma sak med det här, jag köpte det för att sticka en tröja av så från början hade jag massor av nystan. Jag har dock stickat lite smågrejer av det som jag har gett bort. Anledningen är att jag inte gillar färgen. Det är precis den blåa så jag har svårt för så jag vet inte vad som hände den där dagen i garnaffären. Nu finns det fyra helt orörda nystan, ett som banderrollen är borttagen från och ett nystan som det har stickats lite av men nystat tillbaka på nystandet. Total vikt ser du ovan. Allt garn är från samma färgbad.
Kanske är 100 spänn rimligt för alltihopa med tanke på att det är ull och allt?

SÅLT

Om du är intresserad så skriv en kommentar eller maila lova at duggregn punkt se och berätta vad du vill betala. Om ingen är intresserad så provar jag att slänga upp det på tradera.

top
free hit counter