torsdag, oktober 18, 2018

De tjockaste av strumpor

Skrivet av Lova den 2010-02-13

Jag fortsätter att göra saker lite större än vad de egentligen behöver vara eftersom jag tycker att det är så fint. Men i det här fallet finns det faktiskt en praktiskt tanke också. Det blir nämligen ganska kallt att bo i en lägenhet med fönster åt tre håll där värmen fungerar sådär. Det här garnet är också från projekt utrensning men istället för att sälja det fick det komma till användning här hemma. Och det blev väl ungefär som jag hade tänkt mig. Det hade kanske varit fint om det var lite längre och lite lösare men det får bli någon annan gång.

Jag har som vanligt mest stickat efter eget huvud och hittat på som jag tycker att det passar men om man vill göra ett par liknande så finns det mönster hos Garnstudio.

top
free hit counter