fredag, oktober 19, 2018

Om bloggar och tjejer

Skrivet av Lova den 2010-03-08

Senaste tiden har det hittat hit en del nya besökare och det är så klart hemskt roligt. Jag är glad för varenda en som vill läsa min blogg och jag blir jätteglad för fina kommentarer. Men det allra bästa tycker jag är alla nya bloggtips jag får. Det finns så otroligt många fina bloggar där ute som skrivs av människor som verkar så bra. Jag inser så klart att det faller sig naturligt att en del bloggar blir stora och jag säger inte att de inte förtjänar det men om tusentals människor läser UnderbaraClara och NiotillFem så missar det kanske annat som är minst lika bra? Det kan göra mig lite ledsen ibland.

Och vet ni? Jag läser bara bloggar som skrivs av tjejer. Jag vet faktiskt inte varför men jag antar att det beror på att tjejer är en smula överrepresenterade i bloggvärlden. Men jag blir dagligen facinerad över den kreativiet som finns där ute. Det sys, stickas, fotas, ritas och målas om vart annat i de bloggar jag läser. Shoppas gör det visst en del också.. Jag blir så glad över att varje dag kunna ta del av andra människors liv. Jag tyker att det är fantastiskt.

top
free hit counter