torsdag, oktober 18, 2018

Lite butik bara Lova

Skrivet av Lova den 2010-03-14

Jag bor i en ganska liten lägenhet med nästan ingen förvaring. Just nu håller jag att bli tokig av alla saker som ligger överallt så jag försöker rensa där det går. En bra sak tänkte jag kunde vara att att göra av med kläder jag aldrig har använt och antagligen inte kommer använda och jag börjar med saker jag har sytt själv.
Den här klänningen har jag använt en gång och jag tycker att det är lite synd att den antagligen aldrig kommer bli använd igen om den bor kvar här. Den är i vit manchester och fint syddd. Alla sömmar är overlockade och det är snygga raka sömmar och sånt där. Den är skuren under bysten och i ryggen sitter det en dragkedja. Längst ner är kjoldelen fastsatt med veck i en muddliknande sak. Klänningen är ca en 36a och bör passa någon med en bystvidd på 84-89 cm.

Pris: 300 kr inkl frakt (mest för att täcka materialkostnader och sånt så det går ju att diskutera)

Eftersom jag har mer att rensa ut skapar jag en undersida längst upp på bloggen och efter ett tag så lägger jag ut saker på tradera om det inte blir sålt här. Förresten ber jag om ursäkt för de hemska bilderna, men jag orkade inte ta nya.

Om du är intresserad så maila lova at duggregn punk se eller skriv en kommentar.

top
free hit counter