torsdag, oktober 18, 2018

Idag

Skrivet av Lova den 2010-03-30

Idag när jag skulle fota mig själv gjorde jag många fina poser för att visa att jag hade våriga kläder på mig. Sen fick jag till den. Den där överexponerade bilden med en blick så tom att man nästan blir tårögd.
Idag har jag varit i skolan för att ta igen lite grejer jag har missat på datalektionerna. Tyvärr visade det sig vara lite mer än vad jag trodde. Ååååh, så trött man blir på sig själv. Att man aldrig lär sig att göra saker i tid! Sen har jag postat beställningskrage nr 2, den här gången till Peg. Jag struntade i att fota den eftersom den ser precis likadan ut som förra gången.

I söndags satt jag hemma och surade över att det inte blev någon Vintagemässa för min del men sen kom jag på det nästbästa - Myrorna i Ropsten. Så vi åkte dit och jag hittade bland annat den här kavajen som jag bestämde skulle bli min vårjacka. Jag tycker att den är jättefin men den är lite för liten (eller ganska mycket egentligen). Så himla irriterande.

top
free hit counter