torsdag, oktober 18, 2018

Öppet hus

Skrivet av Lova den 2010-04-29


Idag var det Öppet hus i skolan så vi fick göra precis vad vi ville. Jag hade massa storslagna planer på vad jag ville göra men det slutade med att jag fikade en del och graderade ett par trosor. Om någon undrar så är gradering att göra ett plagg i olika storlekar. Jag har ritat ett par trosor som jag har bestämt är i Medium. Medium är ju nämligen en ganska godtycklig storlek där olika tillverkare gör lite som de vill. I mitt fall så är det 38/40 som är Medium för det tycker jag känns ganska rimligt. Hur som helst, det man gör sen är att kolla hur mycket skiljer till nästa storlek och ritar ut det innanför och utanför den storleken man hade från början.


Exakt så här stökigt eller stökigare brukar det se ut runt omkring mig i skolan. Hemma också för den delen.


Vi hade en liten utställning för att visa vad vi gjorde. Sen var det nog meningen att vi skulle prata lite med dem som var där men jag satt mest och tittade på mina trosor och åt mig mätt på godis.

top
free hit counter