torsdag, oktober 18, 2018

Tillskärarakademins Modevisning

Skrivet av Lova den 2010-05-26


I år har de människorna på min skola som fixar med modevisningen överträffat sig själva i brist på självinsikt och bokat Berns. Jag tycker att det är hysteriskt roligt faktiskt. Jag gillar min skola men våra modevisningar brukar inte vara särskilt spektakulära. Däremot är plaggen jäkligt välsydda för det sånt vi sysslar med.

Förra terminen sydde jag en kappa enligt konstens (nästan) alla skrädderiregler vilket var hemskt, på riktigt. Jag vill aldrig göra det igen. I år har jag därför sytt en klänning, med korsettliv. Vis av tidigare år ska jag inte heller vingla fram på tio cm klackar med ett lätt sammanbitet ansiktsuttryck av rädsla för att snubbla. I år tänkte jag le och se lite oskuldsfull ut.

Det jag skulle säga var egentligen det här, som jag inte orkade skriva själv utan kopierade från hemsidan:

Den 9 juni är det äntligen dags för Tillskärarakademins årliga modevisning! Denna gång är
lokalen
Berns Salonger i Stockholm. Det kommer att bli två visningar - kl 17.30 och 20.00.

Biljetter
Inträde: 100 kr
Det går att betala i entrén men vi råder er att köpa biljetter i förväg för att slippa lång kö och
garantera sin plats. Biljetter kan köpas på
Stockholms Tillskärarakademis Kontor eller
Medborgarskolans reception (Hagag 23 A, öppettider må-to till 21.00 och fredag till 19.00).

top
free hit counter