tisdag, september 18, 2018

Årets midsommarklänning

Skrivet av Lova den 2010-06-26


Jag håller på att skapa en alldeles egen midsommartradition som innebär att dagarna innan midsommar så syr jag en klänning i lätt panik. Jag lider tyvärr inte av framförhållning i någon större utsträckning och tänkte inte så mycket på att det ens var midsommar för sådär två dagar innan. Men det gick ju bra den här gången och jag var faktiskt klar dagen innan och inte samma dag som förra året.

Det känns som att jag bara syr just blommiga klänningar nu för tiden men en midsommarklänning måste ju vara vit och blommig nästan. Vecken på framsidan kallas biesenveck i bland dem ligger det även ett bystveck dolt. Det tycker jag är lite fiffigt om jag får säga det själv.

Förra årets midsommarklänning kan ni se här. Personligen gillar jag nog årets bättre faktiskt. Den tror jag kommer användas ganska flitigt i sommar.

top
free hit counter