torsdag, oktober 18, 2018

Sailorshortsen

Skrivet av Lova den 2010-08-01


Nu är jag lite gladare när det inte är så fruktansvärt varmt hela tiden! Plötsligt orkar jag rota i garderoben igen och ibland nästan känna mig lite fin. Häromdagen sydde jag klart ett par sailorshorts som funkar perfekt nu när det är såhär lagom-varmt. Jag försöker verkligen att använda tyg som jag har hemma nu så dessa syddes i en bit demin som var över sedan vi hade jenasprojekt i skolan.

Jag blir verkligen så himla besviken på mitt objektiv allt som oftast nu. Det vägrar verkligen sammarbeta. Kan objektiv bli sämre med tiden? För jag har inget minne av att det var så här från början. Eller så har jag råkat komma emot någon viktig inställning eller nåt. Det känns som att var och varannan bild blir suddig numera.

top
free hit counter