torsdag, oktober 18, 2018

En väska till Lova

Skrivet av Lova den 2010-09-08


Sista tiden har jag känt att det som verkligen saknas i mitt liv är en riktig väska. Jag har aldrig varit nån väsktjej överhuvudtaget utan mest släpat runt på massa tygpåsar till min pojkväns stora irritation. “Är det inte svårt att hitta nåt i den där” brukar han fråga när jag återigen rotar runt efter nycklar/telefon/sl-kort och i vissa extrema fall även pocketbok.

Så jag begav mig ut på väskjakt vilket försvårades av att jag inte visste exakt vad jag ville ha från början. Men efter ett sett massa hemska väskor med nitar, konstiga spännen och gud vet vad så började jag äntligen komma på vad jag ville ha. En brun, robust sak utan massa konstiga detaljer. Gissa om jag blev glad när jag surfade in på Vintagesmulor och den bara fanns där, hur bra som helst. Så kolla in där för vem vet, du kanske hittar din drömväska också. Eller nåt annat fint.

top
free hit counter