torsdag, oktober 18, 2018

Min nyårsklänning

Skrivet av Lova den 2011-01-03


Numera syr jag visst något till varje högtid som ska firas. Detta sker dock sällan med någon större framförhållning så den här syddes dagarna innan nyår samtidigt som jag planerade för middagen vi skulle ha. Samtidigt som jag var genomförkyld med feber. Därför minns jag inte riktigt hur jag tänkte när jag började sy en invecklad historia med hur många lager tyg som helst i kjolen. Livet är också dubbelt med ett transparent tyg som är ihopsytt med ett mörkare rosa som syns i nacken.

Mönstret är på det stora hela detsamma som på julklänningen och nu tror jag att jag är lite färdig med princesskärning och puffiga ärmar på ett tag. Och jaa, jag gillar visst rosa. Men flera gånger när jag sydde den här klänningen tänkte jag att den skulle varit underbar i ljusblått.

top
free hit counter