torsdag, maj 24, 2018

Om tvåtusentio

Skrivet av Lova den 2011-01-04

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om 2010. På många sätt har det varit ett skitår med mycket motgångar, dålig ekonomi och ångest. Men det har också varit ganska utvecklande. Jag pluggade klart till Mönsterkonstruktör. Jag blev kursledare. Jag startade ett företag. Och sen har jag sytt och pysslat en himla massa. Inte så mycket till mig själv dock men här kommer ändå en liten sammanfattning.


I Januari virkade jag en jättestor krage. Och köpte en fjärrkontroll till kameran.


Virkade kragar gjorde jag även i februari fast lite mindre. Sålde ett par såna här också.


I mars snöande jag in helt på trikå och sydde den här bodyn.


I april gjorde jag massa små rosetter.


I maj sydde jag den här klänningen som jag använde jättemycket sen.


I juni sydde jag året midsommarklänning.


I juli kände jag mig ganska ful med ständiga klädkriser eftersom det var så varmt men jag sydde iallafall de här shortsen som jag använde lite.


Sen varken sydde jag, bloggade eller gjorde så mycket annat än att jobba under hösten men jag fick iallafall till en julklänning i december.

top
free hit counter