fredag, oktober 19, 2018

Mitt bidrag till kursvåren på ABF

Skrivet av Lova den 2011-01-06


Nu börjar jag kurskatatalogerna från de olika studieförbunden landa i brevlådan och i den från ABF Stockholm tycker jag att det här är det allra finaste uppslaget.


Här finns ju mina kurser!

I vår kommer jag leda fem kurser + några helgkurser både i sömnad och mönsterkonstruktion. Det roligaste är att jag har fått starta två helt egna kurser. Den ena är ungefär den sömnadskursen jag har haft nu bara det att den är ännu med inriktad mot den som aldrig någonsin har sytt förut och behöver hjälp att komma igång. Jag tänkte att alla ska sy en enkel kjol med användbara detaljer, typ dragkedja.

Den andra är en Mönsterkonstruktion fortsättning där alla får rita mönster till de själva vill utifrån det grundmönster de ritade på nybörjarkursen. Eller ändra på andra mönster, det är ganska fritt.

Jag är så himlans pepp. Det enda tråkiga är att jag kommer vara uppbokad måndag- till torsdagkväll så jag kan bara gå helgkurser om jag själv vill lära mig något nytt. Men det kanske blir till hösten istället.

top
free hit counter