fredag, oktober 19, 2018

Om trötthet och trosor

Skrivet av Lova den 2011-01-09


Strax innan sommaren försökte jag under en period plugga heltid, jobba och praktisera. Samtidigt som jag snöande in helt på trikå under tiden där i mellan och blev besatt av att göra det perfekta mönstret på trosor. Sen blev det ju som det blev. Praktiken gick åt helvete och trosorna blev aldrig färdigsydda. Jobbet lyckades jag dock behålla.

Idag tog jag fram de halvfärdiga trosorna och tänkte att jag måste varit väldigt trött för det som var kvar att fixa tog bara några minuter. Men ibland orkar man väl bara inte.

Sen kan man ju ifrågasätta nödvändigheten med att sy egna. Det råder ju knappast någon brist, varken i affärerna eller hemma hos mig. Men hjärttyget är ju så himlans fint tycker jag. Kanske skulle vara det då.

top
free hit counter