torsdag, oktober 18, 2018

En torsdag

Skrivet av Lova den 2011-02-03


Idag hämtade jag ut ett paket som jag var helt övertygad om skulle innehålla ungefär tusen knappar som jag har beställt. Men det visade sig vara den här boken. Som jag också har beställt. Och glömt bort. Det är ju lite som en present. Bortsett från fakturan. Och att de stavade mitt namn fel. Love istället för Lova.


Den här tyckte jag var fin. Skulle kunna tänka mig något liknande själv.


Jag har gjort exempel på hur man kan sy dragkedjor på olika sätt inför min nybörjarkurs i helgen. Det tyckte jag var pedagogiskt och bra. Pressningen lämnar kanske lite övrigt att önska. Jag får knöla ner dem i en plastficka och dra upp den ur samma plastficka och säga så alla hör “Ja nu har ju det här legat i en plastficka ett tag och blivit knöliga”.

top
free hit counter