torsdag, oktober 18, 2018

Om konsten att låna från andra

Skrivet av Lova den 2011-02-11

Jag vet inte om jag har nämnt det förut men jag tycker att det här med design är lite jobbigt. Jag designar för husbehov, alltså om jag själv vill ha nya kläder men det skapar alltid extremt mycket ångest för att jag blir fullkomligt panikslagen över alla valmöjligheter. Jag gillar arbetsfördelningen att jag slipper designa och gör lösningen istället. Men nu råkar det vara så att jag är otroligt less på min garderob så jag har surfat runt lite för inspiration.

Jag, som så många andra, verkar ständigt återkommer till sailorstilen. Jag gillar båda dessa även om jag aldrig skulle orka sy dit alla banden på den vänstra. Jag skulle nog också valt dubbla uppsättningar knappar på den högra för nu känns det som att den är i obalans men det kan ju bara vara jag. Dessutom tycker att jag att det är kul med dubbelknäppning. Det är sällan (läs aldrig) min första tanke när jag tänker på klänningar.

Prickar är ju aldrig fel. Det är kul att det där hjärtat har dykt upp både här och där. Jag sydde min egen hjärtklänning förra våren men jag tycker fortfarande att det är fint.

Det pastelliga skulle också gärna få göra en inflytt i min garderob. Tyvärr lider jag lite av att själv vara ganska färglös så beige och liknade färger funkar verkligen inte på mig men jag skulle kunna tänka mig en liten stöld av själva modellerna.

Alla klänningar kommer från Mod Cloth.

top
free hit counter