torsdag, oktober 18, 2018

Förhandstitt

Skrivet av Lova den 2011-02-18

Jag har förlagd den där grejen som man fäster kameran med på stativet. Otroligt irriterande för nu kan jag inte fota mig själv längre. TIll saken hör att jag har förlagt den en gång tidigare och hittade den i burken med nagellack (!). Jag vet att jag inte hade lag den där. Jag och Pojkvän har inte samma uppfattning om logiska förvaringsställen, det är det enda jag kan säga om saken. Samt att jag inte målar naglarna särskilt ofta så det tog ett tag innan den dök upp den gången också.

Hur som helst så har jag sytt en ny klänning som känns bra att jobba i. Jag återkommer med fler bilder när någon annan kan hålla i kameran. Jag kommer också behöva sy ett par byxor, vilket jag tänkte börja med idag när jag har städat undan lite här hemma. Vore ju fantastiskt om ett visst stativfäste dök upp men jag hoppas inte för mycket.

top
free hit counter