torsdag, oktober 18, 2018

Undersökning

Skrivet av Lova den 2011-03-02


Det här verkar ju vara det som gäller nu, att fråga vilka ni är som läser. Jag har funderat på det ett tag så det här kan ju vara ett ypperligt tillfälle. Förresten, är det inte typiskt mig att inte blogga på en månad och sen bara spotta ur mig blogginlägg? Hur som helst blir jag jätteglad om ni vill svara på de här frågorna. Så lovar jag att jobba på mer regelbunden bloggning (igen).

1. Hur gammal är du?
2. Har du en egen blogg? (Lämna gärna adressen!)
3. Har vi träffats i verkliga livet?
4. Minns du hur du hittade hit?
5. Syr du? Stickar? Virkar? Annat relaterat?
6. Om jag skulle ha en tävling här framöver, vad skulle du vilja vinna då?
7. Är det nåt du önskar jag bloggade mer om? Eller kanske mindre?

(Bilden kommer från den här dagen för snart ett år sen)

top
free hit counter