torsdag, oktober 18, 2018

Den väldigt rutiga klänningen

Skrivet av Lova den 2011-03-20


Idéen från den här klänningen har jag mer eller mindre snott rakt av från en som jag provade på Beyond Retro för ett tag sedan. Men att köpa den hade ju varit alldeles för enkelt (plus att den var lite för liten) så jag sydde en egen istället. Dessutom fick jag ju äntligen användning för det där smågalna rutiga tyget som har varit i min ägo så länge att jag inte ens minns vad det kommer ifrån.

Jag har nog alltid dragit mig lite för att sy just i rutig för att jag har tänkt att mönsterpassning är så fruktansvärt jobbigt. Och det var det också. Men det fina med den här klänningen är att rutorna faktiskt ska ligga lite kors och tvärs så jag behövde bara göra det på bakstycket så det kunde ju ha varit värre. Nu är jag mest glad för att ha ytterliga en klänning som jag tror att jag kommer använda en hel del.

Om ni undrar över de smått galna poserna så var det så himla kallt att jag var tvungen att röra på mig hela tiden för att inte dö lite.

top
free hit counter