torsdag, oktober 18, 2018

Söndagshäng i ateljén

Skrivet av Lova den 2011-04-04

Minns ni att jag hyrde ett rum i en lokal i höstas? Jag och en kompis till fortsatte leta och tillslut hittade vi en lokal tillsammans! Och det bästa är att den ligger så nära från där jag bor att jag kan gå dit på tio min. Det är faktiskt att betrakta som en lyx i Stockholm där inget ligger där man önskar att det gjorde. Just nu har vi mest slängt in våra grejer men snart kommer det nog bli fint.


Här sitter jag och syr, omgiven av massa saker. En hylla fyll av tyg, pärmar och böcker tex. Och ungefär tusen konstruktioner mer eller mindre nedtryckta i en låda.


Lite bra-att-ha-böcker. Den röda är en svensk/engelsk ordbok med alla konstruktions/sömnads-termer man kan tänka sig. Och några fina konstruktionsböcker.


Över skrivbordet nålar jag upp saker som jag tycker är fina eller som jag behöver hålla reda på.


På klippbordet, som egentligen är ett screentryckbord, låg dessa högar och väntade på mig när jag kom idag. Det svarta syddes senare ihop till något som är jobb och därför lite hemligt så jag kan inte visa. Det andra ska bli en skjorta till min pojkvän.


Idag ritade jag också mönster och sydde en toal till en annan grej som garanterat kommer dyka upp på bloggen i helt färdigt skick inom en snart framtid.

Sen drack jag tusen koppar te med honung och åt riskakor tills det var dags att gå hem för idag.

top
free hit counter