fredag, oktober 19, 2018

Profilbilder

Skrivet av Lova den 2011-07-13

Jag har haft Facebook sedan 2007. Under den tiden har jag avaktiverat mitt konto några gånger samt i perioder loggat in ytterst sporadiskt. Nu har jag dock accepterat det som ett stående inslag i min vardag, på gott och ont. Under den här tiden har jag också haft tio olika profilbilder.


Ett (2007) Den här bilden var några år gammal redan när jag började ha den som profilbild. Nu är det nog snart tio år sedan den togs. Det är inte klokt egentligen.


Två (2008) Egentligen så förstår inte varför jag använde den här som profilbild för den var grynig och suddig och gjordes svartvit endast för att det inte gick att få fram några vettiga färger från den.


Tre (2009) Den här bilden tog jag när jag precis hade blekt håret första gången, första eller andra dagen efteråt. Det tog ett tag innan det återhämtat sig lite och slutade se precis så här slitet ut.


Fyra (2009) Jag var så himla nöjd när jag hittade rosetten på Monki och gick hem och fotade mig själv. Jag tror att det var precis när jag hade köpt en fjärrkontroll och hade börjat experimentera med självporträtt.


Fem (2010) En av mina första bilder i mitt 365-projekt som jag förövrigt la ner när jag insåg hur svårt det var att komma på nya sätt att fota sig själv varje dag. Här börjar jag också bli lite mer vän med photshop.


Sex (2010) Resultatet av en dags lekande i en fotostudio.


Sju (2010) En dag då jag försökte ta fina höstbilder men den som jag gillade bäst var ändå den här suddiga småknäppa bild.


Åtta (2011) Jag gillar ju rosa.


Nio (2011) En av bilderna från Midsommar som redigerades i samma stil som de andra men aldrig hamnade på bloggen.


Tio (2011) Den här bilden är bara några dagar gammal och jag gillar den jättemycket faktiskt.

Det kliar lite i fingrarna att redigera vissa av dem nu får det vara som det är. Jag undrar dessutom om valet av profilbilder säger något om en som människa.

top
free hit counter