fredag, oktober 19, 2018

Kärlek till en klänning

Skrivet av Lova den 2011-07-15


Det är inte ofta som jag drabbas av verkligen habegär. Jag är ganska sansad med shopping och efter det senaste årets lågvattenmärket när det gäller dålig ekonomi så är jag mer sansad än någonsin. Därför var det så oväntat. Den omedelbara kärleken. Det började med ett besök på Old Touch en varm dag. Jag hittade en klänning som jag provade lite snabbt och sen strövade runt i butiken med en stund innan jag tänkte “äh, jag köper den, jag köper ju aldrig något”. Men som alla säkert vet, men som jag inte visste, är att de inte tar kort så istället för att gå och ta ut pengar så jag gick jag åt motsatt håll från bankomaten och försökte tänka på annat. Och jag lyckades nästan fram tills kvällen då saknaden plötsligt slog till. Så jag satt där, skruvade på mig och tänkte på Klänningen. Och förbannade mig själv. Så nästa dag var jag där när de öppnade, med kontanter, och köpte klänningen. Faktum är att jag var så ivrig att jag höll på att få med mig en påse porslin av bara farten eftersom den låg på disken och jag glömde att min påse redan hängde på armen. Sedan dess har jag ömt tvättat den, sytt om dragkedjan och lagt ner fållen. Och så är det när man blir kär i en klänning.

top
free hit counter