torsdag, oktober 18, 2018

Hej och lite från nyår

Skrivet av Lova den 2012-01-02

Precis innan Det Stora Uppehållet så satt jag och rensade lite bland inläggen och gjorde nya kategorier. Jag hittade en mängd inlägg som ursäktade bristen på bloggande och tänkte att nu ska jag inte skriva något förrän jag faktiskt har tid att vara tillbaka. Vilket jag har nu. Efter den intensivaste hösten någonsin så pustar jag ut och ser fram emot att få mitt liv tillbaka lite grann till våren. Jag mjukstartar lite med några bilder från nyår.


Jag skojar faktiskt inte när jag säger att den här våffeltången är från 1992 och jag fick den i födelsedagspresent när jag fyllde åtta år. Vid högtidliga tillfällen får den komma fram.


Klänningen har jag faktiskt inte sytt själv i år utan den kommer från Kate Moss/Topshop för några år sen. Jag hade aldrig orkat sy fast alla de där paljetterna själv. Jag har dock precis sytt en klänning men den kändes inte riktigt rätt som nyårsklänning så den blir fotat vid ett senare tillfälle.


Nu har jag snöat in lite extra på utbakade flätor vilket jag tycker är mycket snyggare än inbakade. Det var allt för den här gången men jag kommer snart tillbaka.

top
free hit counter