fredag, oktober 19, 2018

Fredag

Skrivet av Lova den 2012-02-03

Jag är fortfarande väldigt förtjust i flätor, jag tror att det kommer dröja innan jag tröttnar på dem faktiskt. Det här är dock inte från idag för idag har jag suttit och gjort en översikt över allt jag behöver göra i skolan ända sedan jag gick upp. Nu är jag precis klar och firar med att blogga och dricka kaffe.
Förra terminen började jag läsa Pedagogik på Stockholm Universitet och nu läser jag termin två. Sen läser jag en extra kurs om Slöjdpedagogik för att den verkade vara så himla rolig. Hur som helst är det rätt mycket att läsa så nu kommer jag ha koll. Förhoppningsvis.
Jag är så himla irriterad på mig för för jag har tappat bort fjärrkontrollen på min kamera. Det har jag förvisso gjort förut - den är ju jätteliten men nu verkar den vara mer borta än vanligt. Det gör det så himla mycket svårare att fota saker och då känns det lite meningslöst att blogga också. En blogg utan bilder är ju oftast ingen rolig blogg, särskilt inte om den ska handla om saker jag gör. Men den kanske helt magiskt dyker upp snart. Jag hoppas det.

top
free hit counter