fredag, oktober 19, 2018

Skridskor

Skrivet av Lova den 2012-02-06


I lördags var det en fantastiskt fin vinterdag här i Stockholm.


Då passar det ju förträffligt bra att åka skridskor. Här ser jag ut att åka jättesnabbt. Det gjorde jag inte. Sen hamnade jag lite ur fokus.


Skor som inte var mina.


Som bloggare är det viktigt att dokumentera. Fast jag tycker att jag har sjukt snygga skridskor också. Sen har jag mest pluggat resten av helgen. Jag var nog lite självgod där i början och trodde att jag skulle få så mycket fritid att jag nästan skulle dö. Hittills har det varit precis tvärt om. Men jag skyller på lite allmänt bok- och teknikstrul som gjorde att jag hamnade lite efter i början och saker tenderar ju att läggas lite på hög när man vänder ryggen till. Gissningsvis är jag i fas lagom till kurserna slutar. I mars.

top
free hit counter