fredag, oktober 19, 2018

Om en cape

Skrivet av Lova den 2012-05-20

Hej Bloggen.
Så här innan sommaren så kan man ju fundera på rätt många saker. Vart man ska åka på semester kanske eller varför man har ätit så mycket godis så att ens finaste sommarklänningar är lite för små. Själv funderar jag mest på om cape kan vara ett bra plagg att använda? Jag sydde en som jag har provat nu lite granna. På plussidan - det är inte lika påklätt som en jacka och sitter just där man oftast fryser. En luva är sjukt bra om det regnar. På minussidan blåser luvan av när det är så där blåsigt som det alltid tycks vara i Sthlm och det går inte att ha en väska på axeln. Men å andra sidan skulle man kunna ha en som matchar nästan alla ens klänningar.

Förresten började den här capen som ett försök att följa ett Burda-mönster men efter tre toiler så är det nog mitt mönster ändå. Som vanligt. Jag tänker annars att det kan vara nyttigt att göra som någon annan har bestämt ibland.

top
free hit counter