fredag, oktober 19, 2018

Regn och ballonger

Skrivet av Lova den 2012-06-25


Idag har det tokregnat här i Stockholm och i stora delar av landet tror jag av döma av kommentarer på Facebook. Jag gillar faktiskt regn och tycker inte att det gör så mycket om det regnar på sommaren. Idag hade jag dessutom förmånen att inte ens behöva gå ut förrän det hade slutat vilket kanske ökade de positiva känslorna.


När det klarnade upp så drog jag på mig gummistövlarna, tog en ballong i handen och gav mig iväg på en fotopromenad. Jag läser nämligen en sommarkurs där jag ska försöka gestalta vuxnas lek och då börjar jag genast tänka i banor av allt fint jag vet. Ballonger, gummistövlar, såpbubblor, gatukritor.. Jag började med att träna på ballongen. Att fota en ballong var dock svårare än vad jag hade tänkt. Särskilt som det var i princip vindstilla. Men skam den som ger sig tänkte jag och puffade, hoppade och sprang.


Tillslut började jag få in snitsen även om många bilder mest visar hur jag är ute och rastar ballongen. Tröjan hittad jag förresten på Monki’s rea för 60 kr! Helt sjukt. Bästa tröjan liksom. Så jag köpte två på en gång.


Och det var allt för den här gången.

top
free hit counter