fredag, oktober 19, 2018

Fotoprojektet

Skrivet av Lova den 2012-07-26


En av de roligaste sakerna jag har gjort hittills är mitt fotoprojekt som jag gjorde för en sommarkurs. Det är inte alls en fotokurs eller så utan uppgiften var att gestalta något och då valde jag att gestalta leken med bilder. Andra sjöng, dansade, målade, skapade i lera.. Allt möjligt kul. Men jag fotade för jag tyckte att det var kul att göra ett fotoprojekt av det hela.
Jag funderade rätt länge på hur jag skulle presentera mina bilder så att jag själv inte skulle behöva vara en del av gestaltningen. Jag ville att den skulle vara informativ och lekfull samtidigt. Då blev plastfickor som sammanfogades till en slags girlang lösningen. Mellan bilderna så finns det papper med lite text om hur jag har tänkt med hela projektet. Lite här såg det ut:



Klänningen på den sista bilden jag har förresten sytt men den får ett eget inlägg senare.

top
free hit counter